Fokus på oplevelser, ikke apps

Uanset om du vil flyde i en badering i en pool, spille ølspil i rummet eller stå på scenen med en legende, har Cardboard hundredvis af medrivende oplevelser at vælge imellem.

Google Play Butik
Nogle af vores favoritter

Cardboard-kamera

Tag dine egne virtual reality-billeder, så du kan genopleve de store øjeblikke.

Android iOS

YouTube

Oplev din yndlingskunstners nye musikvideo, som om du faktisk står midt på scenen, spring ud i faldskærm, mens du sidder i din lænestol, og meget, meget mere med 360-graders videoindhold og din Cardboard-brille.

Se 360-graders videoer

Proton Pulse

Brug din paddel til at styre Proton, en energikugle med frygtindgydende kraft og det eneste, der kan ødelægge M.O.A.I.-kernen.

Android iOS

Den officielle Cardboard-app

Den officielle Cardboard-app er udgangspunktet for virtual reality på din Android- eller iPhone-enhed. Med Cardboard-appen kan du bruge enhver brille med mærket "Fungerer sammen med Google Cardboard" sammen med en hvilken som helst Cardboard-app. Appen indeholder desuden en række medrivende demoer.

Android iOS

Paul McCartney

Oplev den musikalske legende og visionæren Sir Paul McCartney, der optræder med nummeret "Live and Let Die" i 360 grader med stereo-3D og medrivende lyd i Jaunts første filmiske VR-oplevelse, der er udgivet offentligt.

Android iOS