Nu er det
din tur

Da vi sagde, at Cardboard er til alle, mente vi alle. Det gælder også producenter. Derfor er Cardboard-brillens specifikationer tilgængelige som open source og klar til, at du kan begynde at udvikle.

Download sættet
Lad os bygge noget

Produktionsskabeloner

Producentsættet er blevet opdateret til det nye Cardboard med flere detaljer om fremstilling af Cardboard-briller end nogensinde før. Sættet indeholder tekniske specifikationer og tegninger til linser, ledende strimler, udstansede linjer og meget mere samt fremstillingstolerancer og materialespecifikationer. Det indeholder endda vejledning i kvalitetssikring, kontrol af første produktionsenhed og fremgangsmåder for produktionsskalering.

Download sættet

Optimale løsninger

Uanset om du laver ti Cardboard-briller eller ti millioner, er detaljerne afgørende for oplevelsen. Producentsættet indeholder alt det, vi har lært ved at producere Google Cardboard: Vores anbefalinger, retningslinjer for brug og mærkning samt specifikationer for hver enkelt komponent, selv elastikken.

Optimale løsninger
HJÆLP TIL PRODUCENTER

Profilgenerator til brille

Uanset hvilken størrelse eller form din VR-fremviser har, eller hvilket materiale den er lavet af, skal du sørge for, at den giver en god oplevelse. Brug profilgeneratoren til fremvisere til at definere enhedens vigtigste parametre. Sæt QR-koden på fremviseren, så alle Cardboard-apps automatisk tilpasser sig din fremviser.

Profilgenerator til brille