Ήρθε η σειρά σας
για κατασκευή

Όταν είπαμε ότι το Cardboard είναι για όλους, εννοούσαμε για όλους και αυτό δεν εξαιρεί τους κατασκευαστές. Συνεπώς, οι προδιαγραφές του συστήματος προβολής Cardboard αποτελούν πόρο ανοιχτής προέλευσης και είναι έτοιμες για να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε για κατασκευή.

Λήψη του κιτ
Ας φτιάξουμε κάτι

Πρότυπα παραγωγής

Το κιτ κατασκευαστή έχει ενημερωθεί για τη νέα έκδοση του Cardboard, με πιο λεπτομερή χαρακτηριστικά και δυνατότητες από ποτέ. Το κιτ περιλαμβάνει τεχνικές προδιαγραφές και σχέδια για φακούς, καλώδια τύπου ταινίας, γραμμές (οδηγούς) κοπής και άλλα, καθώς και τιμές ανοχής κατασκευής και προδιαγραφές υλικών. Περιλαμβάνει ακόμα οδηγίες για διασφάλιση ποιότητας, επιθεωρήσεις και διαδικασίες κλιμάκωσης παραγωγής.

Λήψη του κιτ

Βέλτιστες πρακτικές

Είτε φτιάχνετε δέκα συστήματα προβολής Cardboard είτε δέκα εκατομμύρια, σημασία για καλύτερη εμπειρία έχει η λεπτομέρεια. Το Κιτ κατασκευαστών ενσωματώνει όλη την πείρα που αποκτήσαμε παράγοντας το Google Cardboard: τις συστάσεις μας, οδηγίες για χρήση και επωνυμία, καθώς και προδιαγραφές για το κάθε μεμονωμένο υλικό που χρησιμοποιείται, ακόμα και για το λαστιχάκι.

Βέλτιστες πρακτικές
ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Γεννήτρια προφίλ συστήματος προβολής

Ανεξάρτητα από τις διαστάσεις, το σχήμα ή το υλικό του συστήματος προβολής εικονικής πραγματικότητας, βεβαιωθείτε ότι προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία. Η άψογη στερεοσκοπική προβολή διασφαλίζει ότι τα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά, φαίνονται κοντά, και εκείνα που βρίσκονται μακριά, φαίνονται μακριά.

Γεννήτρια προφίλ συστήματος προβολής