Sinun
vuorosi

Cardboard on tarkoitettu kaikille, myös valmistajille. Cardboard-lasien lähdekoodi on avoin; lasit ovat kaikkien valmistettavissa.

Lataa paketti
Kokoa helposti

Mallit

Valmistajille suunnattu paketti sisältää nyt uuden Cardboardin valmistusohjeet. Cardboardin ohjeet ovat aikaisempaa yksityiskohtaisemmat. Paketti sisältää tekniset tiedot ja esimerkiksi linssien, sähköä johtavien liuskojen ja stanssausviivojen piirrokset, valmistustoleranssit sekä materiaalitiedot. Paketissa on myös laadunvalvontaohjeet, ensimmäisen tuotteen tarkastusohjeet sekä laajempaa tuotantoa koskevia ohjeita.

Lataa paketti

Parhaat käytännöt

Käyttäjäkokemus muodostuu yksityiskohdista, valmistitpa kymmenen tai kymmenen miljoonaa paria Cardboard-laseja. Valmistajille suunnattu paketti sisältää kaiken Google Cardboardin valmistukseen tarvittavan materiaalin: Googlen suositukset, käyttö- ja brändäysohjeet ja kaikkien komponenttien tekniset tiedot kuminauhasta lähtien.

Parhaat käytännöt
VALMISTAJAN OHJEKESKUS

Profiilimuokkain

Kannattaa panostaa käyttökokemukseen, olipa virtuaalilasien koko, muoto tai materiaali mikä tahansa. Profiilimuokkaimella määrität laitteen tärkeimmät parametrit. QR-koodin lisääminen tekee kaikista Cardboard-sovelluksista yhteensopivia lasien kanssa.

Profiilimuokkain