Most Ön következik:
készítse el sajátját!

Ígéretünkhöz híven a Cardboardot valóban mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni – és ebbe a készítők is beletartoznak. Így a Cardboard szemüvegek tervei szabadon felhasználhatók, és csak arra várnak, hogy Ön megvalósítsa őket.

A csomag letöltése
Készítsünk valamit!

Elkészítési minták

A Készítői csomagot frissítettük az új Cardboarddal, valamint a Cardboard gyártásának minden eddiginél részletesebb leírásával. A készleteben megtalálhatók a lencsék, az elektronikusan vezető szalagok, a vágási vonalak és sok egyéb hasznos dolog műszaki adatai és rajzai, valamint a gyártási tűréshatárok és az anyagspecifikációk is. Sőt, még a minőségbiztosítással, a gyártásellenőrző próbadarabok vizsgálatával és az ipari termelés megkezdésével kapcsolatos útmutatásokat is tartalmaz.

A csomag letöltése

Bevált módszerek

Függetlenül attól, hogy tíz vagy tízmillió Cardboard szemüveget készít, az ördög a részletekben rejlik. A Készítői csomagba mindent beletettünk, amit a Google Cardboard készítése során tanultunk: megtalálhatja benne javaslatainkat, a használati és márkajegy-használati irányelveket, valamint minden apró alkatrész pontos adatait (igen, a gumiszalagét is).

Bevált módszerek
SÚGÓ A KÉSZÍTŐKNEK

Profilgenerátor a szemüveghez

VR-szemüvege méretétől, alakjától és anyagától függetlenül az elsődleges cél, hogy nagyszerű élményt nyújtson. A profilgenerátorral meghatározhatja a szemüveg legfontosabb paramétereit. A kapott QR-kódot helyezze el a szemüvegen, hogy a Cardboard-kompatibilis alkalmazások automatikusan igazodhassanak a szemüveghez.

Profilgenerátor a szemüveghez