Lag briller
du også

Når vi sier at Cardboard er for alle, så mener vi virkelig alle – produsenter også. Spesifikasjonene for Cardboard-brillene er fritt tilgjengelige, så det er bare å sette i gang.

Last ned pakken
Bygg i vei

Produksjonsmaler

Produsentpakken er oppdatert for nye Cardboard, med mer detaljert informasjon for Cardboard-produsenter enn noen gang før. Pakken inneholder tekniske spesifikasjoner og illustrasjoner for linser, lederemser, stanselinjer med mer, samt produksjonstoleranser og materialspesifikasjoner. Den inneholder til og med veiledning om kvalitetssikring, inspeksjoner av første artikkel og prosedyrer for produksjonsskalering.

Last ned pakken

Gode fremgangsmåter

Uansett om du lager ti eller ti millioner Cardboard-briller, er det detaljene som skaper en god opplevelse. Produsentpakken inneholder alt vi har lært fra produksjonen av Google Cardboard: anbefalingene våre, retningslinjer for bruk og varemerking samt spesifikasjoner for hver eneste komponent – selv gummistrikken.

Gode fremgangsmåter
BRUKERSTØTTE FOR PRODUSENTER

Profilgenerator for briller

Samme hvilken størrelse og form VR-brillene dine har, og samme hvilket materiale de er lagd av, bør du sikre at de tilbyr en flott opplevelse. Bruk profilgeneratoren for briller til å definere nøkkelparameterne for enheten din. Legg til QR-koden for enheten din, sånn at alle Cardboard-appene automatisk tilpasser seg brillene dine.

Profilgenerator for briller