Det är din tur
att lyckas

Precis som vi sa är Cardboard till för alla. Och tillverkare är inget undantag. Därför är specifikationerna för Cardboard öppen källkod och tillgängliga så att du ska kunna bygga din egen kikare redan nu.

Ladda ned kitet
Nu bygger vi något

Produktionsmallar

I den uppdaterade tillverkarsatsen för nya Cardboard finns fler detaljerade uppgifter än någonsin. Där hittar du bland annat tekniska specifikationer och ritningar för linser, ledande remsor, vikningslinjer, tillverkningstoleranser och materialspecifikationer – ja, till och med riktlinjer för kvalitetssäkring, inspektion och procedurer för produktionsskalning.

Ladda ned kitet

Bra metoder

Oavsett hur många Cardboard-kikare du bygger är det detaljerna som gör upplevelsen. Tillverkarkitet innehåller allt vi lärde oss när vi utvecklade Google Cardboard. Där hittar du våra rekommendationer, riktlinjer för användning och varumärkning samt specifikationer för alla komponenter, till och med för gummibandet.

Bra metoder
HJÄLPCENTER FÖR TILLVERKARE

Viewer profile generator

Få en mäktig upplevelse oavsett VR-kikarens storlek, form och material. Definiera enhetens nyckelparametrar med Viewer Profile Generator. Lägg till QR-koden i kikaren så att Cardboard-apparna anpassar sig till kikaren automatiskt.

Viewer profile generator